Finansiering – helt enkelt

Hos oss kan du finansiera din maskin till ett bra och konkurrenskraftigt pris – utan så många krusiduller. Vi ser nämligen gärna att du snabbt kan börja arbeta med din nya maskin och att det är enkelt för dig att se vad din finansiering kostar dig varje månad.

Det finns inte två finansieringsbehov som är lika. Därför skräddarsyr vi alltid våra finansieringslösningar så att ditt avtal passar ditt företag, din uppgift och din nya maskin.

Låt oss prata om finansiering. Ring eller skriv till oss idag, och få mer information om dina alternativ. Helt enkelt.

Här kan du få svar på några av de frågor våra kunder ofta ställer till oss om finansiering.

Varför ska jag finansiera min nya maskin?
Det kan finnas många olika skäl för att använda finansiering. En del av våra kunder vill inte vara beroende av en bank. För andra passar ett finansieringsavtal väl in i företagets budgetering. Och så finns det de som tycker att pengarna kan användas bättre någon annanstans i företaget än som betalning för en maskin.

Kan jag finansiera både nya och begagnade maskiner?

Ja, maskinen behöver inte vara fabriksny.

Vad och hur mycket måste jag betala när jag finansierar?
När du ingår ett finansieringsavtal, ska du, förutom den månadsvisa betalningen (som beror på priset på maskinen), utbetalning, löptid och restvärde, också betala etableringskostnader och en försäkrings- och administrationsavgift. Avgifterna uppgår vanligtvis till mindre än 5 000 kronor.

Vem samarbetar ni med när det gäller finansiering?
Förutom vårt eget finansbolag samarbetar vi med flera olika oberoende finansieringsbolag – bland annat Jyske Finans som ingår i det danska finansinstitutet Jyske Bank.

Hur kommer jag igång med finansiering?
Ring till Claus Benzin på +45 20 48 46 60 eller skriv till cb@akselbenzin.dk