Köp en nyrenoverad Komptech-maskin – med garanti

Funderar du på att köpa en ny Komptech-maskin? Varför inte köpa en begagnad istället? På Komptechs nya marknadsplats online för begagnade och renoverade krossar och sorteringsverk finns nu ännu mer att välja mellan.

Komptech Used
komptechused.com hittar du massor av bra begagnade maskiner – alla med de tekniska specifikationer, som är viktiga när du ska bedöma om maskinen passar dig och ditt företag. Med bilder och betyg från noll till fyra stjärnor, som informerar om vilket skick maskinen är i.

Certified Used
Det er også på komptechused.com hittar du även de maskiner som man gjort extra mycket med och som fått stämpeln „Certified Used”.

En „Certified Used-maskin” har renoverats av Komptechs egna tekniker, kontrollerats på över 100 viktiga punkter, har försetts med Komptech-reservdelar i original och dessutom har programvaran uppdaterats. En „Certified Used-maskin” är så gott som ny. Därför har den också en garanti på 500 drifttimmar eller sex månader.

Certified Used innebär:
– Testning enligt fasta processer
– Uppdatering av programvara
– Nya slitdelar
– Kontroll av motor
– Genomgång av växlar
– Sandblästring och plåtarbeten
– Målning i Komptech-originalgrönt
– Komptechs slitdelar i original
– Nya kullager
– Garanti på 500 drifttimmar eller sex månader

„Certified Used” är ett bra alternativ för dig som inte behöver en ny maskin men som samtidigt vill ha hög kvalitet.

Klicka dig vidare till komptechused.com eller ring oss, om du vill att vi ska hjälpa dig att hitta en begagnad eller renoverad maskin.


Fråga mig!